6 jun 2021, 18:06  

Антикорупционна комисия "Боркор" 

  Poesía » De humor, Civil, Parodias, Epigramas, Otra
271 0 2

I. Избор по компетентност

Понеже за Нея потрябваха

             хора свръхерудирани,

избраха да борят Корупцията

измежду най-корумпираните.

 

II. "Боркор"-ът

Така съкрати си обозначението,

че с него засекрети си

                             и предназначението.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??