6 июн. 2021 г., 18:06  

Антикорупционна комисия "Боркор" 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская, Пародии, Эпиграммы, Другая
273 0 2

I. Избор по компетентност

Понеже за Нея потрябваха

             хора свръхерудирани,

избраха да борят Корупцията

измежду най-корумпираните.

 

II. "Боркор"-ът

Така съкрати си обозначението,

че с него засекрети си

                             и предназначението.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??