Jun 6, 2021, 6:06 PM  

Антикорупционна комисия "Боркор" 

  Poetry » Humour, Civilian, Parody, Epigrams, Other
272 0 2

I. Избор по компетентност

Понеже за Нея потрябваха

             хора свръхерудирани,

избраха да борят Корупцията

измежду най-корумпираните.

 

II. "Боркор"-ът

Така съкрати си обозначението,

че с него засекрети си

                             и предназначението.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??