6.06.2021 г., 18:06 ч.  

Антикорупционна комисия "Боркор" 

  Поезия » Хумористична, Гражданска, Пародии, Епиграми, Друга
269 0 2

I. Избор по компетентност

Понеже за Нея потрябваха

             хора свръхерудирани,

избраха да борят Корупцията

измежду най-корумпираните.

 

II. "Боркор"-ът

Така съкрати си обозначението,

че с него засекрети си

                             и предназначението.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??