1 sept 2021, 6:11

Избрано 

  Poesía » Filosófica
736 7 12

През дясното ухо ми влиза вятър,

през лявото – раздрънкано пиано.

Шокиращо, изглежда непонятно,

намърдаха се в моето „избрано“!

 

Разшу́лих лукче с някогашна мента

и нова партитура се дотътри.

Запазен фонограф, но без монета

и плоча –  записът е хванал пътя.

 

Това е пропаганда!... И ме втресе

от филхармонията дето идва…

ще взема милиграм от тиха есен,

защото листопадът ми отива… 😊

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??