6 may 2016, 17:32

Изчезвам с изгрева... 

  Poesía » De amor
338 0 2

 

Прегърнал си чаршаф сатенен,
сърцето ти...   сковано от лъжа,
до тебе спи, опряна във гърба ти леден,
жена ти е, но няма го мъжа.

При мен си духом, тялом си при нея,
разяжда те, раздираща вина,
изгаряш в студ, жадуваш  да те сгрея,
потъваш в мисли, искаш свобода.

Заспиваш буден, търсиш ме в съня си,
намираш  ме...  ухая на сълза,
опипваш тялото ми,  с топли пръсти,
събуждаш се...  опарен от страстта.

изчезвам с изгрева... ще дойда пак с нощта...

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??