1 feb 2013, 22:50

Изглед към Рая 

  Poesía » Otra
1025 0 26

 

Ще си тръгна и аз някой ден,

без прощални слова и въпроси,

ще вали, ще умре нещо в мен,

черно няма обаче да нося.

 

Ще си купя чифт нови крила,

няма много да бъдат големи,

нито с лъскави, цветни пера -

тъмно сиви за лошото време.

 

Ще си взема крилца на врабче

и светът ще е моята стая,

със таван от звезди и небе

и прозорци със изглед към Рая.

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??