28 jun 2006, 9:03

Изгорено стихотворение 

  Poesía » De amor
1180 0 4

 

 

ИЗГОРЕНО СТИХОТВОРЕНИЕ

Отдавна тъй не съм присядал

да пиша нещичко за мен.

Дори си мислех, че навярно

не ще и дойде тоз момент.

 

Но що да сторя, като в мене

се борят разни сили зли –

любов и ревност, нежност и обида

кипят във мен и нямам мир.

 

……………………

……………………

……………………

Написах доста нещо, но не трябва

то да попада в нечии ръце,

а всичко е възможно… Затова

сега ще си го изгоря…

 

21.01.1986г.

Свищов

© Калин Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??