ИЗГОРЕНО СТИХОТВОРЕНИЕ
Отдавна тъй не съм присядал
да пиша нещичко за мен.
Дори си мислех, че навярно
не ще и дойде тоз момент.
Но що да сторя, като в мене
се борят разни сили зли –
любов и ревност, нежност и обида
кипят във мен и нямам мир.
……………………
……………………
……………………
Написах доста нещо, но не трябва
то да попада в нечии ръце,
а всичко е възможно… Затова
сега ще си го изгоря…
21.01.1986г.
Свищов
© Калин Найденов All rights reserved.