4 dic 2006, 10:40

Изгрев 

  Poesía
702 0 2

Зад облак надничат лъчи
 
Небето сякаш гори...
 Слънцето блести омайно
 Някой се усмихва тайно...
 
"Вижте ме,идвам!
 Водя деня за ръка
И гоня всяка тъма!"
 
Ражда се утрото -
Красиво и чисто...
Като бистра вода
В безкрайна река...
 
Идва деня...
Носи от всичко -
Страх, тъга, самота,
Болка, сълза и...

светлина...

Надежда за щастие
Леко изплува в съня...

Не, това не е сън...
Това е красотата навън...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??