26 mar 2010, 7:08

Изгрев 

  Poesía » De amor
654 0 1

И ти забрави в тази нощ

за мен и просто ме остави.

Нима не бях негаснещ лъч,

със който утрото запали.

 

Когато бях далечна страст,

нима не бе ме пожелавал,

да видиш малко светлинка,

за миг за залеза забравил.

 

Но днес си сам и някак лош.

Не си какъвто те познавам.

Оставил ме във тази нощ,

в която лъч не оживява.

 

И вече гасна в този дом

на твойте спомени излишни.

Нима бях блян, а вече съм

сред твойте изгреви предишни.

 

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разходих се по профила ти... Хубави стихове! Пиши - много добър ритъм и чудесно предадена емоция!
Propuestas
: ??:??