15 may 2007, 15:33

Изгубена 

  Poesía
815 0 9
Изгубена в тъмнината,
надявайки се на знак,
чувам само тишината,
далечен стон е твоят глас.

Изгубена в тъмнината,
търся път към дома,
искам теб да прегърна,
теб, моя сродна душа.

Ще те открия някъде, някога...
в това съм сигурна аз!
Не ще спра да се опитвам,
знам - ще чуя песента и твоя глас.

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??