Изгубена
Нещастна съм сега и защо ли е така,
какво толкоз ме сломи, та не мога да се усмихна дори.
Какво ми причерня, защо всичко потъмня.
Защо не мога да се смея?
Защо не мога да живея?
Защо не мога да копнея?
Какво ме промени,какво във мен на две се раздели.
И кога ще се намеря, кога отново пак ще заживея?
И кога ще дойде този час да стана и да кажа това съм АЗ?
© Детелина Хаджиева Todos los derechos reservados
Но се усмихни,
пожелавам ти само хубави емоции и много много любов!