15 ago 2008, 16:59

Изгубена любов 

  Poesía » De amor
884 0 2
Избеляха спомените,
хартията увехна!
Световете се изгубиха,
цветовете пък изчезнаха!
Съдбата им бе като нашата!

Омраза в очите,
доброта в сърцето,
болка в гърдите,
щастие на лицето!
Така излеждаме сега... Глупаво!!!

Радост тъжна,
мъка вечна,
тъга красива,
красива като черен лист...
безсмислена и смешна!!!

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??