26 abr 2012, 9:54

Изгубено сърце 

  Poesía » De amor
1188 0 38

Едно изгубено сърце,

на възраст вечна младост,

не може да се прибере,

то сляпо е за жалост.

 

Видяно за последен път

всред весели другари,

в пиано бара „Райски кът”

на четиринайсти февруари.

 

Паспортът е с изтекъл срок,

от близо сто години,

прави алергии и шок

от лицемерните ваксини.

 

Но носи много на живот,

илюзии и вяра,

наивно до оранжев код,

на Афродита отговаря.

                                           

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??