7 ago 2007, 22:21

Изгубих 

  Poesía
476 1 2
Не ме питай защо душата си пред теб разтварям,
повторен отговор не ща...
Тъй искам пак да ме прегърнеш,
да се изгубя в двете ти ръце...
и с целувка нежна да изтриеш тъгата от моето лице.
Бъди до мен сега, поне за час, поне за миг,
защото слънцето отдавна в мен залезе,
откакто знам, че в мрака се изгуби ти.

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??