24 ago 2012, 10:00

Изгубих... 

  Poesía » De amor
588 0 0

Изгубих себе си някъде по пътя....

Изгубих сърцето си някъде по пътя...

Изгубих душата си някъде по пътя...

Изгубих сълзите си някъде по пътя...

Изгубих и теб някъде там, в безкрайната шир, търсейки това, което съм...

© Златина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??