24 авг. 2012 г., 10:00

Изгубих... 

  Поэзия » Любовная
582 0 0

Изгубих себе си някъде по пътя....

Изгубих сърцето си някъде по пътя...

Изгубих душата си някъде по пътя...

Изгубих сълзите си някъде по пътя...

Изгубих и теб някъде там, в безкрайната шир, търсейки това, което съм...

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??