31 may 2013, 11:27

Изход* 

  Poesía » Otra
495 0 10

Изход*

 

хора и думички

фрази на път

мъкнат в торбичките

своята скръб

пламъче парва я

капва сълза

плахо целува я

с обич свещта

стапя се залезът

в нечия длан

кой ли би пожелал

да е все сам

в храма на страстите

в тъмната нощ

кой ли би издържал

все да е лош

молят се устните

плаче светът

тясно е прясно е

и все боли

всеки срам нещо там

свое брои

прошката тихичко

шепне: ела

щастие среща се

сред обичта

изгревът ражда се

път предстои

може би някъде

чакан си ти

 

* изход=вход

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??