30 ago 2016, 0:01  

Изключение 

  Poesía » Otra
484 0 7

Условия, с железни правила

размахват пръст, градят решетка.

Безценната ми свобода

живее, като птица, в клетка.

 

Изхранва се, предимно със зърна,

подхвърлени, условно, за да оцелее

навикналата ми с пространството душа.

Нахрани ли се- викне, та запее.

 

Да, птичите криле

усещат липсващата им умора.

Линеят, а небето ги зове,

но само песента лети извън затвора.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

* на Татяна Казакова

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??