Aug 30, 2016, 12:01 AM  

Изключение 

  Poetry » Other
488 0 7

Условия, с железни правила

размахват пръст, градят решетка.

Безценната ми свобода

живее, като птица, в клетка.

 

Изхранва се, предимно със зърна,

подхвърлени, условно, за да оцелее

навикналата ми с пространството душа.

Нахрани ли се- викне, та запее.

 

Да, птичите криле

усещат липсващата им умора.

Линеят, а небето ги зове,

но само песента лети извън затвора.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

* на Татяна Казакова

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??