4 ago 2011, 23:42

Изкоренена любов 

  Poesía » De amor
486 0 0

Защо при мен отново се завръщаш?
Аз вече нямам какво да ти дам!
Не трябваше назад да се обръщаш,
по-добре  да бях останал сам.

Отдавна лъжите душите превзели са
и недоверие в нас са посели.
Мечти и надежда за нас прегорели са
и в тъмни ъгли са се сврели.

Отдавна смехът искрен го няма
и никога вече не ще се завърне.
Фалшива учтивост нас двама
на път е днес да прегърне.

Отдавна чувствата ми към теб са ръждясали,
а дните ни прекарани заедно са спомени.
Щастливите мигове са вече мухлясали
и любовта ни остана без корени.

06-05-2011           L

© Божидар Божинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??