Тялото ти праща ми сигнали,
разпознавам точно всеки жест,
мигаш и ме гледаш на парцали,
със всяка клетка искаш секс.
Косата си примамливо отмяташ,
врат откриваш, ушната си мида,
примирам, всичко мое давам,
само в устните си да те имам.
По ханша плъзгаш си ръцете,
бедрата лъскави със длан покриваш,
сърце ми слиза във нозете,
мъжкото във мене провокираш.
Прихапваш устни и ги навлажняваш,
а после се усмихваш леко,
и с поглед страстен ме прогаряш,
чувствам се така олекнал.
И пак ръцете си раздвижваш,
по извивките на снажното си тяло,
вниманието ми към теб привличаш,
желанието вече е узряло.
А погледа ми спира там,
където вечно бих желал да бъда,
и целия съм вече във възбуда, плам,
че просто друго и не може и да бъде.
© Деян Димитров Todos los derechos reservados