Feb 3, 2007, 10:07 PM

Изкушение 

  Poetry
840 0 8

 

 

Тялото ти праща ми сигнали,

разпознавам точно всеки жест,

мигаш и ме гледаш на парцали,

със всяка клетка искаш секс.

 

Косата си примамливо отмяташ,

врат откриваш, ушната си мида,

примирам, всичко мое давам,

само в устните си да те имам.

 

По ханша плъзгаш си ръцете,

бедрата лъскави със длан покриваш,

сърце ми слиза във нозете,

мъжкото във мене провокираш.

 

Прихапваш устни и ги навлажняваш,

а после се усмихваш леко,

и с поглед страстен ме прогаряш,

чувствам се така олекнал.

 

И пак ръцете си раздвижваш,

по извивките на снажното си тяло,

вниманието ми към теб привличаш,

желанието вече е узряло.

 

А погледа ми спира там,

където вечно бих желал да бъда,

и целия съм вече във възбуда, плам,

че просто друго и не може и да бъде.

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??