20 oct 2011, 7:58

Изкуствено дишане 

  Poesía » De amor
705 0 8

 

Моля те, само бъди
в този свят хладно-омразен!
Моля те, запомни:
Пролетта не идва напразно!

Моля те, помни Завистта!!!
Топче ледено... От градушките...
Моля те, помни за студа
и илюзорната трагичност на пушките...

Моля те, запомни
пътеките, под два чифта нозе!
Моля те, не лъжи
за глутници и снегове!

Отвори си сърцето! Помни!
Само с твоите думички дишам...
Изкуствено дишане ми дари,
като Падане и Възвишеност...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??