29 ago 2009, 22:31

Изкуствено щастлива 

  Poesía » De amor
1133 0 2

Изкуствено щастлива

 

 

 

Така ли свършва всичко между нас?!

Да остана още искам, но уви.

Поемаме в различни пътища тоз час.

Спираме с общите мечти!

 

Изкуствено щастлива бях със теб!

Внезапно спряла да обича...

Душата ми без чувства - лед!

Желанието само в мен и теб протича.

 

Заблудата ми май е най-сладката отрова?!

Затворените ни очи в неясните картини.

Отворени наяве, но след гроба.

А твоите остават примамливо сини...

 

Думите ти сладки в главата ми кънтят

Остават само спомените избелели.

А там, изкуствено щастливи ще стоят

и другите красавици несмели.

 

Незнайно как, но още искам теб!

Макар изкуствено щастлива да ме правиш.

Капчица по капка мед -

сърцето ми не ще поправиш...

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мими наистина това стихче ме накара да се замисля върхо това , че всеки трябва да е щастлив , но наистина трябва да намериш правилното решение и всичко , ще е ок . Намерие своето щастие и се радваи на живота ! Поздрави ..
  • Потърси истинското щастие! Тогава ще разбереш ,колко права си била ,че заблудата ти е била отрова! Привет!
Propuestas
: ??:??