5 abr 2007, 1:16

Излагация :) 

  Poesía
724 0 31

 

Два часа оставаха ми смяна

едва издържах вече - глад,

катаджийка съм, не засмяна,

а строга и сърдита -  абе ад.


Зададе се един жълт Форд...

махам с палката, колата спира,

заставам аз от левия и борд

и мисля - ще има тук „секира".


- Добър ден, старшина Петрова,

документи, моля, за проверка -

лъхна ме алкохол, като отрова,

явно прибираха се от почерпка.


- Нямам  - казва ми господина.

- Как така нямате, излезте вън!

На кръвна проба ще ви мина...

ще ме помните даже и на сън!


Как шофирате, без документи? -

разпених се, извадих си кочана. -

Глоба, и моля, без комплименти,

не ми минават - отправих закана.


Тогава другия от дясно се обади,

ама един такъв, спокоен и засмян:

- Ето моите -  документ извади.

Колата беше... с десен волан...

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??