Излъгах те,
не ме кори!
Излъгах те,
от страх може би?!
Не исках
да загубя те,
преди да те открия...
Обвързана съм с друг,
не крия!
Признах,
но късно!
Ти си тръгна!
Заминах
без да те прегърна...
Излъгах те,
аз бях жена на друг,
но всичко свърши.
Пак съм тук!
Оставих всичко
скъпо до преди,
при теб дойдох
след своите мечти...
© Nina Toshich Todos los derechos reservados