22 abr 2010, 9:57

Излъганата жена 

  Poesía
605 0 0

И в скритата от вятъра усмивка

аз прозрях гореща ярост.

Гъсти, сочни, виненочервени,

устните - копнееха лечебна сладост.

 

В студените ти, ледени очи,

от горящия в сърцето ти пожар,

с блясък раждаха се бисерни сълзи.

© Владимир Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??