И в скритата от вятъра усмивка
аз прозрях гореща ярост.
Гъсти, сочни, виненочервени,
устните - копнееха лечебна сладост.
В студените ти, ледени очи,
от горящия в сърцето ти пожар,
с блясък раждаха се бисерни сълзи.
© Владимир Василев Все права защищены