29 nov 2006, 1:28

Измама 

  Poesía
642 2 1

Не ме искаш така ли?!

Не ти трябвам?..Добре!

Нека друга тебе погали,

нека друга докаже, че за теб ще умре!

Ще се справя със тежката болка,

ще преглътна oбидата зла,

ще си бъда отново онази,

дето ти измами в нощта..

Не ти се вярва, но за мене беше всичко,

вярвах в думите и в тебе безгранично.

Можех да направя всичко да сме двама,

можех, но любовта ти е била Измама!

© Аззз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??