Nov 29, 2006, 1:28 AM

Измама 

  Poetry
621 2 1

Не ме искаш така ли?!

Не ти трябвам?..Добре!

Нека друга тебе погали,

нека друга докаже, че за теб ще умре!

Ще се справя със тежката болка,

ще преглътна oбидата зла,

ще си бъда отново онази,

дето ти измами в нощта..

Не ти се вярва, но за мене беше всичко,

вярвах в думите и в тебе безгранично.

Можех да направя всичко да сме двама,

можех, но любовта ти е била Измама!

© Аззз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??