Понякога тишината е тъй непонятна...!
Пусти са улиците - самотни призрачни къщи,
строени за рапорт осъмват все по- вехти,
скрили в шепите си отминали спомени...
Призрачни къщи - самотни и клети,
руши ги времето а под руините,
горчивите спомени избледняват
и потъват в забрава...!
Измамно е щастието!
Няма ги хората!
А пустите улици - злокобно мълчат...
Дано някъде там в безкрая
в летописа на времето си спомнят за тях!
А утрото свежда очи да не видя сълзите му!
И дочува се екот...тишината догаря
там в изгрева някъде на бъдните дни...!
Катя Джамова
22.04.2018г
© Катя Todos los derechos reservados
Дочува се екот - това е викът на душата
да променим този свят...затова и тишината догаря
и има надежда за бъдните дни!Само трябва да чуем
гласът на сърцето си и да бъдем силни...
За да ни има, да оставим следа и да пребъдем като народ!