Не съм с морал на мъдър философ,
нито богат, нито красив и даже,
не искам там, на моя послеслов
да пише – Времето ще си покаже!
Не е това житейския компас,
щом пробва се, тъй ловко да ни лъже.
Секундата – в минута – тя във час,
кой раните от ВРЕМЕ ще превърже?
Загубени – във "смисъл" и във власт,
сме надценили думата - промяна.
А времето – извън или във нас,
величина физична е. Измама!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados