Потърси ме
Измисли ме
Погледни ме
В реалност превърни ме
Прегърни ме
С ласка съживи ме
Повдигни ме
Усмихни ме
С крила дари ме
Ако отлетя
Бил съм аз лъжа
Ако се стопя
Бил съм ледена вода
Ако се събудиш
И не ме усетиш
Бил съм просто сън
Погледни
Може би съм вън
Повикай ме
Поискай ме
До себе си притискай ме
Ако ме няма там
Измислица съм знам
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados