Dec 31, 2009, 1:25 AM

Измисли ме ти 

  Poetry
544 0 7

Потърси ме

Измисли ме

Погледни ме

В реалност превърни ме

Прегърни ме

С ласка съживи ме

Повдигни ме

Усмихни ме

С крила дари ме

Ако отлетя

Бил съм аз лъжа

Ако се стопя

Бил съм ледена вода

Ако се събудиш

И не ме усетиш

Бил съм просто сън

Погледни

Може би съм вън

Повикай ме 

Поискай ме

До себе си притискай ме

Ако ме няма там

Измислица съм знам

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??