12 dic 2023, 11:06

измислих си..... 

  Poesía
182 0 0

Измислих си един човек.

Седяхме и гледахме.

Никой не говореше.

- Искам да намеря по-добър човек от мен - каза той.

- И като го намеря ще гледаме живота - казах аз.

- И докато гледаме ще надживея събитията - каза той.

- И докато гледаме ще надживея разделянето - казах аз.

Никой не говореше.

Седяха и гледаха.

Той и неговата измислица.

© Петър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??