17 mar 2008, 23:24

Измислих те 

  Poesía » Otra
676 0 5

 

 

Измислих те.

Най-нежните ръце измислих

и погледа - най-мек и благ.

Не искам

затова, че ме разлюби

да мислиш,

че за мен сега си враг.

 

Дарявам ти покой

от мойте мисли грешни,

от думите - порой,

постъпките ми смешни.

 

Не съжалявам за това,

че те измислих.

Очаквах Него,

само ти дойде.

Заел си място,

но то не беше твое

в болното ми за любов сърце.

© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??