19 jul 2008, 13:27

измисляй ме 

  Poesía » Versos blancos
829 0 17
 

измисляй ме

почти като насън

почти до прекаляване

ме посънувай

в крайъгълната жажда

на мечтанието

болящо до премала

в изгубените

мои страхове

измисляй ме

самотно

във очите си

в отчаяната нежност

на нощта

и с опрощението

събудено

в дланта ми

аз в теб

единствено

ще се помоля

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??