измисляй ме
почти като насън
почти до прекаляване
ме посънувай
в крайъгълната жажда
на мечтанието
болящо до премала
в изгубените
мои страхове
измисляй ме
самотно
във очите си
в отчаяната нежност
на нощта
и с опрощението
събудено
в дланта ми
аз в теб
единствено
ще се помоля
© Геновева Христова Все права защищены
благодаря!