12 mar 2008, 17:45

Измисляш устните ми 

  Poesía » De amor
610 0 1

Може би не съм ти казвала,

че те обичам - а знаеш го,

измислям се със теб -

мислите ти слушам

в слънчевия мирис

в стаята... не си ми казвал,

колко ме обичаш - а знам го,

измисляш устните ми

с тъмнокафявите си ириси,

когато ме гледаш...

 

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??