12.03.2008 г., 17:45 ч.

Измисляш устните ми 

  Поезия » Любовна
604 0 1

Може би не съм ти казвала,

че те обичам - а знаеш го,

измислям се със теб -

мислите ти слушам

в слънчевия мирис

в стаята... не си ми казвал,

колко ме обичаш - а знам го,

измисляш устните ми

с тъмнокафявите си ириси,

когато ме гледаш...

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??