Може би не съм ти казвала,
че те обичам - а знаеш го,
измислям се със теб -
мислите ти слушам
в слънчевия мирис
в стаята... не си ми казвал,
колко ме обичаш - а знам го,
измисляш устните ми
с тъмнокафявите си ириси,
когато ме гледаш...
© Нели All rights reserved.