Изненада
Крива сметка
съм си правил,
че ще те срещна
променена и добра,
че ще ме обичаш, мила,
без да моля
за това!~
След раздялата
си мислех,
че с целувки нежни
ще се сближим отново,
ще зарадваме децата
и всичко, хоп... готово!
Не подозирах,
че без мене на море
ще избереш да идеш,
за да ти е най-добре!
Макар да ми показваш,
че за мен не ти пука,
не ми остава друго,
освен сам да чакам тука!
Не смазвай крилете ми с юмрука!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
ветровееееееее, посоки