9 июл. 2008 г., 13:13

Изненада 

  Поэзия » Любовная
502 0 7
 

 

Изненада

 

Крива сметка

съм си правил,

че ще те срещна

променена и добра,

че ще  ме  обичаш, мила,

без да моля

за това!~

След раздялата

си мислех,

че с целувки нежни

ще се сближим отново,

ще  зарадваме децата

и всичко, хоп... готово!

Не подозирах,

че без мене на море

ще избереш да идеш,

за да ти е най-добре!

Макар да ми показваш,

че за мен не ти пука,

не ми остава друго,

освен  сам да чакам тука!

Не смазвай крилете ми с  юмрука!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??