17 ene 2017, 8:52

Изнудване 

  Poesía
736 0 5

Изнудваме душите си непрестанно.

Да се молят, да обичат, да прощават,

да забравят, да мразят...

Но никога няма да ни откажат,

затова са души.

 

© Съби Журналов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??