Jan 17, 2017, 8:52 AM

Изнудване 

  Poetry
744 0 5

Изнудваме душите си непрестанно.

Да се молят, да обичат, да прощават,

да забравят, да мразят...

Но никога няма да ни откажат,

затова са души.

 

© Съби Журналов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??