17.01.2017 г., 8:52 ч.

Изнудване 

  Поезия
738 0 5

Изнудваме душите си непрестанно.

Да се молят, да обичат, да прощават,

да забравят, да мразят...

Но никога няма да ни откажат,

затова са души.

 

© Съби Журналов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??