2 feb 2024, 18:51

Изостанала 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
148 0 0

Птица в капан, заклещена в ума

Само желанието да разперя крила 

ми помага да повдигам крехките ребра 

А дори и да остана без пера 

и в студената зима остана гола

с единствено желание оставам да летя 

копнея само за тази свобода. 

© Катрин Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??