Feb 2, 2024, 6:51 PM

Изостанала 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
146 0 0

Птица в капан, заклещена в ума

Само желанието да разперя крила 

ми помага да повдигам крехките ребра 

А дори и да остана без пера 

и в студената зима остана гола

с единствено желание оставам да летя 

копнея само за тази свобода. 

© Катрин Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??